Online Dialogue speciaal voor de Iphone

Mobiel internet is sinds de komst van de Apple Iphone echt doorgebroken. Niet langer is een webpagina op de telefoon een priegelige WAP achtige ervaring, maar gewoon een volledige applicatie die kwa ervaring dicht in de buurt komt van rondsurfen op internet via een desktop of een laptop. Belangrijk verschil in gebuikersgedrag met internet via de mobiele telefoon is dat de context waarin men het device gebruikt extreem belangrijk is voor welke informatie je moet tonen.

infoDe Iphone in combinatie met de Ipod Touch vertegenwoordigt overigens bij de bedrijven waarvan ik de statistieken kan bekijken meer dan 50% van de aantal mobiele website bezoekers!

Om via mobiel eenvoudig de nieuwste bijdragen aan het Online Dialogue weblog te lezen, even onze contactgegevens op te zoeken of gewoon tijdens een congres te bekijken wat wij nu eigenlijk doen is deze website sinds vandaag ook volledig geschikt gemaakt voor Iphone gebruikers. Zie hier een screenshot:

onlinedialogue_iphone_screenshot

Onze website draait op het open source WordPress platform en via de WPtouch plugin konden wij deze aparte Iphone website lanceren.

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.