Profielfotodag bij Online Dialogue

Old photo camera We willen binnenkort bij Online Dialogue een Profielfotodag organiseren voor medewerkers en alle #ODHouse aanhang. Mocht je brakke social media profiel aan een wat mee professionele look toe zijn dan is dit dus je kans!

Bij deze 2 vragen aan jullie:

  1. Wie willen er allemaal meedoen (niet om je er op vast te pinnen, maar dan weten we ongeveer hoelang we moeten inplannen)?
  2. We hebben al wat opties, maar wellicht weten jullie nog een goeie profielfotograaf die we hiervoor kunnen benaderen. Stuur maar door!

Een professionele fotograaf een dag (of dagdeel) uitnodigen en een studio op te laten bouwen is niet gratis dus je moet wel rekening houden dat hier wat kosten bij komen kijken. Door dit met veel mensen op één dag te doen zal dit echter een stukje goedkoper zijn dan wanneer je in je eentje gaat. Waarschijnlijk zal dit een keer op vrijdag in het ODHouse gaan plaatsvinden.

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.