VPRO televisie volgt Bart Schutz op Conversion Conference Las Vegas

tegenlichtDe crew van het televisieprogramma Tegenlicht van de VPRO reisde afgelopen week af naar Amerika om Bart Schutz te volgen tijdens zijn bezoek aan Conversion Conference Las Vegas.

Het onderwerp van de aflevering met Bart gaat over ons online koopgedrag. Welke vernuftige slimmigheidjes en andere digitale wetmatigheden gelden op het web? Hoe gebruiken én misbruiken de digitale dealers onze user experience? Wat is de psychologie achter e-commerce en waarom pleiten online persuasion officers inmiddels zélf voor een ethische code?

Bart in Las Vegas

Vanaf september van dit jaar start de VPRO met de nieuwe reeks uitzendingen van Tegenlicht op NPO2. Uiteraard houden we je op de hoogte wanneer de aflevering met Bart wordt uitgezonden.

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.