Weer twee nieuwe collega’s

We hebben er weer twee nieuwe collega’s bij: Bart de Bruin en Daan Bouwmeester.

Bart en DaanBart de Bruin (op de foto rechts)

Een tweede Bart is qua naam niet handig maar qua kennis en ervaring is Bart de Bruin een mooie aanvulling op ons team. Hij gaat aan de slag als Optimization Psychologist.
Als consumentenpsycholoog (afgestudeerd aan de universiteit van Leiden) houdt Bart zich het liefste bezig met wat emotie en irrationaliteit betekenen voor motivatie, beslissingen en (online) gedrag. Hij heeft een achtergrond in de reclamewereld als projectmanager, waar hij zowel B2C als B2B projecten van diverse omvang managede. Verder kun je bij hem altijd terecht voor een gesprek over een nieuwe toffe serie, fotografeert hij alles wat hij tegenkomt en loopt hij graag hard.

Daan Bouwmeester (op de foto links)

Daan gaat ons team aanvullen als Analytics & Optimization expert. Daan heeft onlangs zijn studie commerciële economie aan de HES in Amsterdam afgerond. Naast zijn studie heeft hij zich veel bezig gehouden met de analyse van online marketing campagnes, waardoor hij de bijnaam Data Daan heeft gekregen 🙂 Daan gelooft erg in het combineren van inzichten vanuit de data met gedragswetenschappen. Online Dialogue ook, dus dat is een goede combinatie! Verder houdt hij van goed eten en koken, en als het mooi weer is staat hij graag op zijn longboard.

We zijn erg blij met de aanvulling van Bart en Daan aan ons team. Welkom meneer De Bruin en Data Daan!

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.