experimentation bootcamp

Kom naar onze Experimentation Bootcamp!

De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met iets nieuws, iets spannends maar vooral iets ontzettend leuks. Omdat we geloven in een organisatie waar valideren voorop staat en waar kennis gedeeld wordt, nodigen we jou voor een dag uit bij Online Dialogue op kantoor voor onze allereerste Experimentation Bootcamp.experimentation bootcamp

De Experimentation Bootcamp is in het leven geroepen omdat we tijdens het geven van onze opleidingen en de evaluaties hiervan zien dat er behoefte is aan meer. Meer tijd, meer voorbeelden, meer zelf aan de slag en meer leren. De kans om een hele dag echt de diepte in te gaan op een onderwerp. Dat is mogelijk, maar daar kom je tijdens de dagelijkse werkzaamheden niet aan toe. Daarom organiseren wij de Experimentation Bootcamp, zodat je een hele dag de tijd hebt om samen met vakgenoten nieuwe dingen te leren.

Jij bepaalt het onderwerp!

Experimentation Bootcamp

Wij willen tijdens de Experimentation Bootcamp een onderwerp behandelen waar behoefte aan is. Het programma wordt dus van te voren door jou bepaald.

Onze analisten, psychologen, strategen en UX’ers staan klaar om met jullie in dit onderwerp te duiken. Er is veel ruimte om met elkaar te kunnen sparren en samenwerken. We zullen lunchen met alle Online Dialogue collega’s en sluiten af met een borrel. Het wordt een uitdagende, inspirerende en leerzame dag. Maar het belangrijkste van alles, je zult met veel nieuwe ideeën naar huis gaan.

Laat via onderstaand formulier weten of je interesse hebt om bij de Experimentation Bootcamp te zijn en geef een onderwerp op waar jij graag meer over wilt leren. Aanmelden is vrijblijvend! Kiezen we een onderwerp dat niet aansluit bij jouw wensen? Geen probleem want tijdens volgende edities komen er weer andere onderwerpen aan bod.

[ninja_form id=91]

Praktische informatie

  • Datum: De datum is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Wij informeren de mensen die zich aanmelden zo spoedig mogelijk.
  • Kosten: €599,-
  • Locatie: Het kantoor van Online Dialogue – Sint Jacobsstraat 31, 3511 BL Utrecht
  • Eten en drinken: Wij zorgen voor drinken, tussendoortjes, lunch en de borrel
  • Programma: to be annnounced…

Wil je graag meer informatie over de Experimentation Bootcamp?

Neem dan gerust telefonisch (+3130 4100 175) of via de mail contact op met Roos van Dam.