Online Dialogue meetups

De kracht van Online Dialogue ligt in onze multidisciplinaire aanpak. Wij optimaliseren op basis van vier verschillende disciplines: strategie, data, psychologie en ontwerp. Om onze eigen kennis te delen, maar ook om van anderen te leren, organiseert iedere discipline jaarlijks een eigen meetup. 

Het doel is om dieper in te gaan op een bepaald thema. Binnen Online Dialogue hebben we meestal over ‘pizza-sessies’: met een biertje en een pizza praten over ons vak en de ontwikkelen en uitdagingen die er spelen. Een meetup vindt dus plaats in een intieme setting, waarbij een beperkt aantal gasten interactief deelneemt. Wij zorgen voor de pizza, jij deelt je kennis!

Een samenvatting van onze laatste meetup vind je hier

Online Dialogue meetups

De data voor onze meetups in 2023:

Op de hoogte blijven van onze meetups? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Locatie

Een meetup wordt in principe bij ons op kantoor in Utrecht georganiseerd. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom corona kan een meetups mogelijk ook online plaatsvinden.

Programma

De invulling van het programma voor een meetup verschilt per keer. Soms zijn ze besloten en op uitnodiging, soms is iedereen welkom. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor meer info. 

Aanmelden

Wil je actief deelnemen aan een meetup? Dan kun je je aanmelden zodra de inschrijving voor de betreffende meetup geopend is.

contact

CONTACT

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op of bel ons (030 4100 170).