Bart Schutz strategy consultant

Bart Schutz tekende vandaag, 09-09-’09, zijn partnerovereenkomst met Online Dialogue op het bezoekadres bij Seats2Meet in Utrecht. Bart heeft een historie bij Metrixlab en het voormalige Jungle Rating waarna hij zelfstandig aan de gang is gegaan als internet strategie consultant.

Ik ken Bart al langer door zijn mederol als strateeg en ook aanbidder van nieuwe media. Recentelijk heb ik met Bart mogen samenwerken bij Robeco en geleerd dat we naast het delen van dezelfde visie over bedrijven en het online kanaal elkaar mooi aanvullen op het snijvlak tussen ontwerp en optimalisatie en usability en analyse. Geweldig dat Bart er bij is!

We gaan nu samen hard aan de slag met de verdere vormgeving van onze dienstverlening en zullen naarstig gaan zoeken en praten met de toppers uit (web)analytics en marketing intelligence land om de rol van senior analytics consultant te gaan invullen.

Foto’s van het feestelijke moment vandaag:

IMG_1226 IMG_1230

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.