Online Tuesday presentatie: de slides

bart_schutz_online_tuesdayGisterenavond was de maandelijkse Online Tuesday in Felix Meritis te Amsterdam. Het thema van deze avond was “conversie optimalisatie” en Online Dialogue was uitgenodigd om als expert spreker dit onderwerp uiteen te zetten.

In een half uur hebben wij verteld over de dialoog tussen mensen, tussen bedrijven en klanten en hoe je dit online moet vertalen… en dat is een heel complex verhaal. Als je het echter met structuur aanpakt en begint bij het begin is rendement verbetering dichter bij dan je denkt. We komen het graag bij je uitleggen, bel of email ons voor een afspraak.

Slides

Bekijk de slides via de onderstaande slideshare module. De videobeelden van de presentatie zullen in een later stadium op onze website worden geplaatst.

Reacties van aanwezigen

Testimonial Gijs Fatels


Testimonial Wesbonk


Testimonial Jorg Ruis


Testimonial Tjeerd Bakker


Testimonial Peter Engel


Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.