We zijn alweer eerste!

LogoEmerce100Bij Online Dialogue zijn we gek op prijzen en zeker als het de eerste prijs betreft. Voor het derde jaar op rij staan we eerste in de Emerce 100 in de categorie Webstatistics en Site-optimalisatie. Dus zijn we trots en blij!

We delen dit jaar onze eerste plaats, ook gefeliciteerd, met ClickValue, Conversion Company, Netmarketing, Netprofiler en Netsociety. Allemaal behaalden we 7 sterren.

Trots zijn we vooral op het feit dat we voor het derde jaar op rij als beste in de markt worden beoordeeld. Samen met Netprofiler voeren we al drie jaar de Statistics en optimalisatielijst aan.

Blij werden we van de feedback van onze klanten. Zij roemden ons vooral vanwege onze betrouwbaarheid. Gezien het feit dat we met veel klantdata werken, is betrouwbaarheid natuurlijk een kwalificatie die we graag koesteren.

Dank iedereen voor de stemmen en het gestelde vertrouwen. We gaan ook in 2014 onverminderd verder als betrouwbare en kwalitatief sterke optimalisatiepartner.

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.