Brian Massey 17 juni op de Dialogue Dinsdag

De 16e Dialogue Donderdag vindt plaats op dinsdag 17 juni in het #ODHouse in hartje Utrecht. Voor een keer dus een Didi in plaats van een Dido 🙂

Waarom deze laatste DiDo DiDi voor de zomer op een dinsdag? Heel simpel: we hebben een aantal dagen Conversion Scientist Brian Massey vanuit Austin, Texas te gast.

Brian Massey

Brian is wereldwijd erkend conversie guru, internationaal spreker en boekschrijver met een focus op optimalisatie van teksten in emails en op landingspagina’s. Bart en Ton spreken gezamenlijk met hem in Estland op Digital Elite Camp op 13/14/15 juni. Daarna reist Brian met het Online Dialogue team mee voor een 3-daags verblijf in Nederland.

Programma 17 juni:

  • 14:30 – Deur open
  • 15:10 – Intro
  • 15:15 – Systeem 1 en systeem 2 – Bart Schutz deelt zijn Conversion Conference San Francisco verhaal – Willem Alexander en Maxima als Systeem 2 en Systeem 1
  • 15:45 – Your customer creation equation – Brian Massey deelt met ons zijn inzichten met welke content je het verschil kunt maken
  • 16:30 – Conversie Clinic met Brian en Bart, begeleidt door “Test Winner” Ton Wesseling
  • 17:15 – Borrel & hapjes
  • 18:30 – Einde

Inschrijven

Wil je er bij zijn? We hebben op deze gratis kennismiddag nog een aantal plaatsen beschikbaar voor mensen die werkzaam zijn bij opdrachtgevers.

Schrijf je in op de wachtlijst of email ons op info@onlinedialogue.com.

Voor ook freelancers en bureaumedewerkers organiseert collega Ton Wesseling elke 2 maanden de Digital Data Tips Tuesday in Amsterdam.

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.