Workshop over Google Tag manager door Simo Ahava

Voor fans en geïnteresseerden van Google Tag manager heeft Online Dialogue weer iets leuks! Op woensdagmorgen 7 mei geeft de Finse Simo Ahava hierover een workshop in het ODHouse in Utrecht.

Simo Ahava is een expert op het gebied van Google Tag Management en is een van de specialisten die aan Google meldt als er ergens een bug zit in hun systeem. Hij is twee dagen in Nederland voor een korte sessie op 6 mei en een uitgebreide workshop op 7 mei.

Voor de exclusieve workshop op 7 mei is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Simo start om 9.30 uur met zijn 3-uur durende workshop en we sluiten af met een gezamenlijke lunch. De kaarten kosten € 150 per stuk, inclusief lunch. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus wees snel als je erbij wilt zijn.

Workshop Google Tag management

Dus: Workshop Google Tag management door Simo Ahava
Wanneer: woensdag 7 mei
Tijd: 9.30 tot 12.30 uur met aansluitend lunch
Waar: ODHouse, Catharijnesingel 45 (gebouw 38-46) in Utrecht 

Wil je erbij zijn op 7 mei?

Meld je dan per mail aan voor de workshop van Simo Ahava.

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.