Fijne feestdagen en een dialoogvol 2011!

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

bartimeus_logoDit jaar hebben wij met veel plezier de online dialoog voor onze opdrachtgevers mogen meehelpen verbeteren. Dit in een jaar waar de groei in het gebruik van internet door de consument op het gebied van frequentie aanzienlijk is toegenomen. Het voeren van een dialoog online, actief dan wel passief, is niet meer weg te denken uit ons leven.

Voor blinden en slechtzienden is dit echter een heel ander verhaal. Voor mensen met een visuele beperking is het niet zo vanzelfsprekend om een online dialoog te voeren. Zij zullen altijd van een vertaalmechanisme gebruik moeten maken om te begrijpen wat er wordt geschreven. ict_brailleMet de opkomst van devices zoals de Ipad zal daarbij opnieuw moeten worden uitgevonden hoe de vertaling naar braille kan worden gemaakt.

Als kerstgeschenk doneert Online Dialogue 5% van haar bruto marge in 2010 aan het project “ICT en braille” van de vereniging Bartiméus Sonneheerdt. Met dank aan onze opdrachtgevers ABN AMRO, Alliander, Booking.com, Clockwork, Colours, Ecco Europe, Kras.nl, Lage Landen, Language Partners, MoneYou, Muse, KPN, Rabobank, Rang1, Renault Nederland, Staatsloterij, RTL Nederland, The invited, Univé en Van der Valk internet die dit dit jaar mogelijk maakten.

Fijne feestdagen en op naar nog betere dialogen in 2011!

namens Anouschka Scholten, Bart Schutz, Maurice Beerthuyzen en Ton Wesseling