Conversie optimalisatie tools van Online Dialogue

Om resultaten sneller en beter te kunnen analyseren hebben we een aantal conversie optimalisatie tools gemaakt. Deze tools stellen we graag ter beschikking.

conversie optimalisatie tools

Een greep uit de tools waarmee wij werken

optimalisatie tools
partners online dialogue
partner AB tasty
conversie optimalisatie tools
conversie optimalisatie tools google
conversie optimalisatie tools
conversie optimalisatie tools adobe
cro tools

Onze online analyse tools

Snel en gemakkelijk je A/B-testen analyseren met onze Bayesiaanse of frequentistische A/B-test calculatoren? Of je minimale sample size berekenen? Gebruik onze gratis online analyse tools!

Onze conversie optimalisatie tools in Google Sheets

De onderstaande CRO-tools zijn voorzien van uitleg over het instellen en gebruik van de tools. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op, want we helpen je graag!

Experiment analyse tool met SRM-check

De tool stelt je in staat om in een keer het resultaat van een experiment te analyseren waarbij je naast het totaalresultaat ook verschillende segmenten kan analyseren en een sample ratio mismatch check doet voor verschillende groepen.

Sample size bereken met een impact analyse

Voordat je start met een experiment is het belangrijk dat je weet hoe groot je sample size moet zijn. Helaas kunnen we niet op al onze bezoekers testen en is een sample nodig om van het totaal aantal bezoekers een representatieve groep te kiezen. Deze tool helpt je om de juiste groep en pagina te bepalen om op te testen. 

Custom funnels genereren in Google Sheets

Bij het analyseren van bezoekersgedrag is het gebruik van funnel-weergaves vaak een essentieel onderdeel. Deze vorm van pad-analyse laat je precies zien hoeveel mensen doorgaan in elke stap van de funnel, hoe lang mensen op de pagina’s verblijven en hoeveel mensen vanaf elke pagina de website verlaten (exit-rate). 

Analyseren zonder data sampling

Wat als je tijdens het analyseren van je A/B testen tegen een situatie aanloopt waarin je niet alle sessies kunt gebruiken omdat het resultaat gesampled wordt? Gebruik dan onze A/B test analyse sheet waarmee data sampling gedetecteerd en vermeden kan worden.

E-mail alerts in Google Sheets

Heb jij bijvoorbeeld een dashboard in Google Sheets gemaakt? Of wil je je A/B-test resultaten niet handmatig monitoren? Er bestaat een custom script voor Google Sheets die een mail stuurt op het moment dat er iets fout gaat. Je kan zelf kiezen naar wie je de mail stuurt en hoe vaak je deze stuurt.

Prioriteren van je experimenten

Wat als je zoveel testideeën hebt dat je niet weet waar je moet beginnen? Of wat doe je als je merkt dat je A/B-testen niet aan de verwachtingen voldoen. Er is een manier om dit op te lossen, namelijk het prioriteren van je testideeën.

contact

CONTACT

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op of bel ons (030 4100 170).