Partners Online Dialogue

We zijn officieel partner van Google, Mouseflow, Contentsquare, Convert, AB Tasty en Evolv Ascend. Lees hieronder hoe de samenwerking met onze partners verloopt.

Mouseflow is een gedragsanalyseplatform dat door Online Dialogue wordt gebruikt om website-ervaringen te optimaliseren om conversies te verbeteren. Met Mouseflow kunnen we de sessies van websitebezoekers bekijken, heatmaps bouwen, funnels instellen,  formulieranalyse en feedbackcampagnes starten om meer te weten te komen over je bezoekers.

Contentsquare stelt Online Dialogue in staat om betere digitale ervaringen op te bouwen. Het cloudgebaseerde platform voor digitale ervaringsanalyse volgt miljarden digitale interacties en zet deze digitale gedragingen om in intelligente aanbevelingen die we kunnen gebruiken om de klantervaring te verbeteren.

Convert is een CRO tool waarmee Online Dialogue gemakkelijk A/B-tests kan opzetten en analyseren. Convert biedt een gemakkelijke visual editor en is gemakkelijk te koppelen met verschillende tools. 

partner AB tasty
Online Dialogue werkt samen met AB Tasty om zo gebruik te maken van hun uitgebreide testoplossingen. AB Tasty biedt eenvoudige, intuïtieve en effectieve oplossingen. Wij brengen optimalisatie ideeën van onze klanten tot leven en meten het effect aan de hand van de tools van AB Tasty.
partner evolv ascend
Evolv Ascend is een automatisch conversie optimalisatie systeem dat gebruik maakt van een evolutionair algoritme. Een tool voor massive multivariate testing die op een slimme manier steeds nieuwe combinaties uittest, om in zo min mogelijk tijd de ideale combinatie te vinden.
Klanten en resultaten
Online Dialogue en Google zijn vertrouwde partners die waarde leveren voor klanten onder andere op het gebied van analytics, CRO en online ervaringen met behulp van de nieuwste technologieën. Daarnaast werken Online Dialogue en Google samen om, als ‘thought leaders’, kennis te delen met de wereld.

Wil je ook onze partner worden? Neem contact met ons op!

contact

Contact

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op of bel ons (030 4100 170).