Partners Online Dialogue

We zijn officieel partner van Google, Usabilla, AB Tasty en Evolv Ascend

Lees hieronder hoe de samenwerking met onze partners verloopt.

partners online dialogue
Klanten verwachten een klantreis waarin verschillende communicatiemiddelen naadloos op elkaar aansluiten. Of het nu via een website, app of e-mail is.  De tool van Usabilla helpt Online Dialogue met het verhogen van de winst van onze opdrachtgevers door middel van een klantgerichte digitale strategie.
partner AB tasty
Online Dialogue werkt samen met AB Tasty om zo gebruik te maken van hun uitgebreide testoplossingen. AB Tasty biedt eenvoudige, intuïtieve en effectieve oplossingen. Wij brengen optimalisatie ideeën van onze klanten tot leven en meten het effect aan de hand van de tools van AB Tasty.
partner evolv ascend
Evolv Ascend is een automatisch conversie optimalisatie systeem dat gebruik maakt van een evolutionair algoritme. Een tool voor massive multivariate testing die op een slimme manier steeds nieuwe combinaties uittest, om in zo min mogelijk tijd de ideale combinatie te vinden.
Klanten en resultaten
Online Dialogue en Google zijn vertrouwde partners die waarde leveren voor klanten onder andere op het gebied van analytics, CRO en online ervaringen met behulp van de nieuwste technologieën. Daarnaast werken Online Dialogue en Google samen om, als ‘thought leaders’, kennis te delen met de wereld.

Wil je ook onze partner worden? Neem contact met ons op!

contact

CONTACT

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op of bel ons (030 4100 170).