Optimalisatie van al je digitale kanalen

Door onze unieke combinatie van data en psychologie snappen wij als geen ander hoe we jouw digitale omgeving kunnen verbeteren. Wij gaan, samen met jou, de drijfveer van je klanten achterhalen. We zijn een specialist en richten ons puur en alleen op conversie optimalisatie en klantgedrag.

Cultuur en proces

Het is ons werk om onze opdrachtgevers te helpen betere en betrouwbaardere beslissingen te nemen. Om dit bereiken maken wij gebruik van data en psychologie in combinatie met bedrijfsadvies en verandermanagement.

Wij gaan gestructureerd te werk om je experimenteren en inzichten om te zetten in een waardevol CRO-programma. Wij implementeren het datagedreven werken in de cultuur van jouw organisatie. Zodat je na onze samenwerking zelf aan de slag kunt met datagedreven werken.

Start vandaag met optimaliseren!

Neem contact op met Pim

Of geef Pim een belletje op +31302772448

Mooie opdrachten bij enthousiaste klanten​

Meer dan 10 jaar A/B testen

Vanaf 2008 was het op de Van der Valk websites mogelijk om online te betalen. Dit zorgde natuurlijk voor een hele hoop nieuwe mogelijkheden. In 2009 werd er daarom ook de vraag gesteld of het mogelijk was om het rendement van de websites van Van der Valk te verhogen. Met deze vraag kwam Van der Valk terecht bij Online Dialogue.

Op weg naar een datagedreven cultuur

De afgelopen jaren is VodafoneZiggo bezig met het creëren van een validatiegedreven cultuur. Het doel is om steeds meer te experimenteren, veel te leren en toegevoegde waarde te leveren. Dagelijks zijn verschillende teams bezig om hun ideeën te valideren en het experimenteren en datagedreven werken in de cultuur te krijgen. Wij vroegen een aantal experts over hun ervaringen.

Start vandaag met optimaliseren

Stuur een e-mail naar info@onlinedialogue.nl of vul de onderstaande gegevens in.

AWARDS & PARTNERS