10 jaar Online Dialogue: dat moet gevierd worden

Vorige week, 9 september 2019 was het zover; Online Dialogue bestond 10 jaar. En om dat te vieren gingen we met het hele team 4 dagen weg! Zoals traditie bij Online Dialogue, wist het team niet waar we naartoe gingen totdat we gingen inchecken voor onze vlucht. Vooraf werd flink wat onderzoek gedaan door iedereen op basis van de paklijst en vluchttijden. Twee mensen hadden het goed.

Zaterdagochtend verzamelden we allemaal (op Bart na, die was zoals gewoonlijk te laat) slaperig maar vol enthousiasme bij het meeting point op Schiphol. En kregen we van Ton te horen waar onze reis naartoe ging, namelijk Belgrado!

Tijd om met zijn tweeëntwintigen in te checken en naar Belgrado te vliegen.

10 jaar online dialogue

We passen niet met zijn allen op de selfie.

Op het vliegveld in Belgrado werden we opgewacht door onze lokale gids Goran. Hij bracht ons vanaf het vliegveld direct met de bus naar een toffe activiteit, namelijk: met Jeeps crossen over een parcours. Maar eerst even lunchen en genieten van een glaasje lokale rakija.

10 jaar online dialogue

We hebben het allemaal overleefd:)

Tijdens het eten spraken Ton en Bart warme woorden om elkaar te bedanken voor 10 jaar Online Dialogue. Ton kreeg een mooi Online Dialogue horloge en Bart een goede fles whiskey (die in drie dagen op moest omdat we alleen handbagage hadden…). 

Na het eten was het tijd om met zijn allen te feesten en werden we per boot naar onze VIP tafel in een nachtclub aan het water gebracht. Hier hebben we tot de vroege uurtjes genoten van drankjes en muziek.

De volgende morgen hadden de meeste mensen wat opstart problemen. Gelukkig was hier rekening mee gehouden in het programma. Na was het tijd voor een tour door Belgrado. Goran vertelde ons over de geschiedenis van het land en we brachten een bezoek aan de grootste kathedraal van Servië

10 jaar geleden…

…op 09-09-09 werd Online Dialogue opgericht. Tijdens het ontbijt op maandag werden er 10 kaarsjes uitgeblazen door Ton en Bart.

10 jaar online dialogue

Tien jaar Online Dialogue!

9 september: een dag vol activiteiten

Na het ontbijt was het tijd voor een dag vol activiteiten. Het programma was een goede mix van actieve, culturele en relaxte activiteiten. We startten bij een avonturenpark waar we gezekerd in een tuigje een parcours hebben afgelegd door de boomtoppen. De meeste mensen (waarvan sommigen met hoogtevrees) gingen de bomen in.

10 jaar online dialogue

Na het zip-linen in de bossen gingen we boogschieten. Bart won, wat we hem natuurlijk allemaal van harte gunde 😉

Daarna gingen we in het hotel onze overhemden en jurken tevoorschijn halen om het 10 jarig bestaan te vieren.

Tijd voor een feestje

Als verrassing hadden onze oprichters een tour door de stad geregeld in een paar geweldige oldtimers. In deze luxe auto’s (o.a. Rolse Royce 1948 / Bentley R 1954 / Jaguar SS100 1936) werden we, toeterend door de straten van Belgrado, naar het restaurant gebracht.

10 jaar online dialogue

Tijdens het eten hadden we als verrassing voor Ton en Bart allemaal stukjes/speeches voorbereid en cadeaus gekocht waarbij we de verschillende jaartallen hadden onderverdeeld onder de medewerkers.

Op naar huis… en naar de volgende 10 jaar!

De volgende morgen na het ontbijt was er nog één verrassing. De vorige dag stond er namelijk een rakija proeverij gepland maar die kon vanwege tijdgebrek niet doorgaan, dus was die verplaatst naar de volgende ochtend. Niet iedereen was daar al helemaal klaar voor…

10 jaar online dialogue

De tijd vliegt voorbij met al die gezelligheid.

Dus daar was het ook weer tijd voor. Op naar het vliegveld, weer aan het werk en naar nog 10 fantastische jaren!

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.