Teamuitje 2022: Bled, Slovenië

Op de vroege ochtend (ja echt, het was 04:00 uur volgens mijn horloge) verzamelden bijna alle OD-collega’s op Schiphol. Helemaal klaar voor de reis naar… Slovenië! Met het slaap nog in de oogjes kwamen we ruim op tijd door de security en kon het avontuur beginnen. Op naar het meer van Bled! Voor wie Slovenië nog niet heeft bezocht, we raden het je van harte aan. In dit blog geef ik je een korte recap van het weekend, zodat jij ook lekker kan meegenieten. 

meer-van-bled-slovenie
Meer van Bled, Slovenie

Toffe activiteiten en mooie accommodatie

Het organisatie duo bestond dit jaar uit Florien en Pim. Het team werd verdeeld in groepjes van 3 en 4, die in een boomhut of in een kamer met jacuzzi zouden verblijven. Ja, je leest het goed. Deze accommodatie is echt te gek!

Boomhut-accommodatie
Wat zou jij kiezen: slapen in een boomhut of appartement met jacuzzi?

Actief op stap

Maar een OD-uitje is pas echt compleet als er ten minste iemand nat, vies of bezweet raakt. Dus gingen we voor een fietstocht op de E-MTB’s door de bergen en bossen rond het meer van Bled. Heel spannend, maar wat een fantastische ervaring. Met 40km p/u door de modderige bergen is toch wel een hele andere ervaring dan de Nederlandse fietspaden (al is het kruispunt in de buurt van ons kantoor in Utrecht soms nét zo gevaarlijk). Het leverde in ieder geval heel veel lachrimpels en piekhartslag-momenten op.

E-MTB

Diezelfde dag konden we de modder mooi afspoelen tijdens het canyoning in de wilde wateren rond Bled. Voor wie niet weet wat dat is: canyoning is een soort wildwater raften zonder boot, abseilen en hindernisbaan in 1. Het water was helaas echt te gevaarlijk voor het echte werk, dus werden we even één met onze innerlijke otter en lagen we vredig te drijven in de stroming van de rivier. Het was hilarisch en doodeng tegelijk, want met een A-zwemdiploma kom je er blijkbaar niet zo gemakkelijk meer uit. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik elke keer dat ik in het water lag te drijven, de instructeur om hulp heb geroepen om me er weer uit te vissen. Gelukkig waren er ook wél goede zwemmers in het OD-team die het zelfs nog aangedurfd hebben om van de brug te springen! Woohoo!

Canyoning

En om de dag helemaal compleet te maken, sloten we af met een wijnproeverij. Vol lokale gerechten en heerlijke wijnen. Helemaal even weg. Dank aan Florien en Pim voor het organiseren en natuurlijk onze klanten voor het mogelijk maken van de reis.

Ook mee met #ODOpReis?

Wil jij volgend jaar ook mee op reis? Kom dan bij ons werken! We hebben nog vacatures voor een Webanalist, een Customer Journey Analist, een Conversie Manager en een Sales Consultant. Stuur ons je CV en wie weet sta jij volgend jaar ook wel met het zweet op je rug in de bergen!

Sanne Maarsingh-Kelder

Als content manager is Sanne de duizendpoot die alle kennis verzamelt en naar buiten brengt. Altijd op jacht naar de beste blogs en vetste artikelen. Je maakt haar blij met een lekkere kop kruidenthee, een goed verhaal en: motorrijden!