Succesvolle verandering van cultuur

Word datagedreven met behulp van ons Culture Change Model

“Large-scale testing is not a technical thing; it’s a cultural thing that you need to fully embrace. You need to ask yourself two big questions: How willing are you to be confronted every day by how wrong you are? And how much autonomy are you willing to give to the people who work for you?”

– David Vismans, CPO Booking in Harvard Business Review

Wil jij een data en experiment gedreven cultuur binnen jouw organisatie? Wil je dat jouw organisatie echt gaat groeien aan de hand van data? In de praktijk blijkt dit helaas niet zo eenvoudig te zijn. Het grootste struikelblok is het veranderen van de cultuur. Online Dialogue’s Experimentation Culture Change Model helpt organisaties succesvol te veranderen door cultuur meetbaar en veranderbaar  te maken.

Bij Online Dialogue zien we het als onze missie om data- en experimentgedreven werken bij organisaties van de grond te krijgen. Wij hebben meer dan 65 jaar ervaring met CRO-programma’s binnen de meest uiteenlopende organisaties. In die tijd hebben we veel praktijkervaring en inhoudelijke kennis opgedaan over de belangrijkste succesfactoren en obstakels van een experimenteer cultuur.

Een grote uitdaging bij de transformatie naar een Experimentation Culture is dat cultuur moeilijk te veranderen lijkt. Als oplossing ontwikkelden we het Culture Change Model. Hiermee maken we cultuur meetbaar en tastbaar. 

We identificeren de grootste kansen en obstakels op de weg naar een Experimentation Culture binnen jouw organisatie. Vervolgens geven we actiegerichte aanbevelingen en gaan we samen met jou aan de slag om de cultuurverandering tot een succes te maken. 

Het Experimentation Culture Change Model is gebaseerd op 65+ jaar ervaring met CRO-programma’s in combinatie met wetenschappelijke kennis uit de psychologie van organisatieverandering.

culture change model

Online Dialogue’s Experimentation Culture Change Model

Meer info of aan de slag met het Culture Change Model?

Neem contact op met Ruben of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
online team

Conversie manager

030 7009 778