4x genomineerd bij Experimentation Culture Awards 2023

Dit jaar kan niet meer stuk. Na de bekendmaking van maar liefst twee nominaties bij Experimentation Elite Awards en de Data Professional of the Year Award bij MOA, kwam afgelopen week het nieuws naar buiten dat we ook nog genomineerd zijn bij de Experimentation Culture Awards. Niet een keer, nee: vier keer! En daar vertellen we je graag meer over.

Over de Experimentation Culture Awards 2023

De Experimentation Culture Awards zijn in 2020 opgericht om experimenteercultuur een wereldwijde boost te geven. In een organisatie waar een experimenteercultuur heerst, mag je proberen. Je mag winnen en falen en werkt met betrouwbare en bewezen data. Er waren maar liefst 69 inzendingen.

De jury bestaat uit internationale zwaargewichten die je wellicht al bekend zijn:

 • Bjarn Brunenberg (NL) – Individual award Winner 2022 @ TomTom
 • Erica Chang (CH) – Rising star award Winner 2022 @ SMG, now @ Langster
 • Tom van den Berg (NL) – Community award Winner 2022 @ CRO Weekly
 • Erin Weigel (US) – Senior Product Design Manager @ Deliveroo
 • Flavio Souza (BR) – Team award Winner 2022 @ Vista
 • Kelly Wortham (US) – Optimizer and Founder @ Test & Learn Community
 • Ton Wesseling (NL) – Optimizer and Host @ Experimentation Culture Awards

… Even tussendoor: we sturen elke drie weken een nieuwsbrief met daarin de laatste blogs, teamupdates en natuurlijk nieuws over het aanbod in onze academy. Klik hier om je in te schrijven.

Vier keer genomineerd

“It’s not about that one experiment, it’s about improving the process, structure, trustworthiness, democratization and motivation for experimentation and data-driven decision making.”

Ieder jaar worden er verschillende awards uitgedeeld aan teams die keihard werken aan het bouwen van een experimenteercultuur en impact maken op hun organisatie. Dit jaar zijn maar liefst vier van onze klanten genomineerd:

 1. Rising star 2023: EDC Retail (EasyToys)
 2. Team award 2023: DPG Media
 3. Organization-wide award 2023: Beter Bed en Drukwerkdeal
 4. Community Award 2023: nog niet bekend

We zijn ontzettend trots op alle teams, zijn dankbaar voor de samenwerking en kijken uit naar de awardshow. Op 15 juni worden de awards uitgereikt en jij kunt er ook bij zijn! Klik hier voor de tickets 

Sanne Maarsingh-Kelder

Als content manager is Sanne de duizendpoot die alle kennis verzamelt en naar buiten brengt. Altijd op jacht naar de beste blogs en vetste artikelen. Je maakt haar blij met een lekkere kop kruidenthee, een goed verhaal en: motorrijden!