Dialogue Donderdag

De Dialogue Donderdag (DiDo) is hét kennisevent van Online Dialogue dat 3 keer per jaar wordt georganiseerd in Utrecht. Dit gratis event richt zich op managers en senior medewerkers die bezig zijn om de user experience van hun merk, dienst en product in het digitale kanaal te verbeteren en hun conversie te verhogen.

De eerstvolgende DiDo is op 2 november 2023. Deze 43ste editie is in de vorm van een pre-Conversion Hotel unconference! Waar wil jij het over hebben?

Op de hoogte blijven over onze DiDo’s? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Locatie

De DiDo’s vinden plaats op ons kantoor in Utrecht. We raden aan om met het openbare vervoer te komen (10 min lopen van Utrecht centraal). Parkeerkosten voor eigen rekening. 

Programma DiDo#43

17-19 november is het Conversion Hotel. Wil je alvast mensen vooraf leren kennen, je topic vooraf oefenen, of kun je niet bij Conversion Hotel zijn? Dan geven we je nu al de kans om bij ons op kantoor een unconference sessie te organiseren. Gegarandeerde voorpret! Registreer je meteen op onze DiDo #43 aanmeldpagina

Invite only

De DiDo is bedoeld voor managers, productontwerpers, PO’ers, (business)analisten, CRO-specialisten en consultants met een passie voor kennisdeling. We laten alleen deelnemers toe van klantzijde en geen medewerkers van bureaus of freelancers.

Terugblikken op Dialogue Donderdag

Op eerdere DiDo’s waren bezoekers aanwezig van o.a.: ABN AMRO, Aegon, Agis, BeterBed, Bol.com, ECCO, Energie:direct, Fonq, ING, Marktplaats, MoneYou, Nuon, Rabobank, Renault Nederland, RTL Nederland, Sanoma, Philips, Reaal, SNS Bank, Staatsloterij, Telfort, TMG, TUI, Univé, Van der Valk, VNU en Ziggo.

contact

Start vandaag met optimaliseren

Stuur een e-mail naar info@onlinedialogue.nl of vul de onderstaande gegevens in.