Nieuwjaarsgroet: Geen flesje wijn maar 403 bomen!

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:3 minuten gelezen

oudennieuwHet is (nog net) december. Het einde van 2014. Voor Online Dialogue is 2014 een bijzonder en druk jaar geweest. We vierden ons 5 jarig bestaan met de Online Dialogue Days, we hebben dit jaar maar liefst vier nieuwe collega’s mogen verwelkomen én mooie nieuwe klanten geholpen zoals Conrad, Hotelspecials, Beter Bed, ING, T-Mobile Nederland en T-Mobile Europe.

Het afgelopen jaar hebben we nog meer getest en zijn we er in geslaagd daar steeds vaker goede en opvallende resultaten uit te halen. Dat is winst voor onze klanten en winst voor ons: onze kennis over groei door toegepaste, psychologische en communicatie, wetenschap is er alleen maar door toegenomen.

In 2014 kreeg onze Online Dialogue Academy echt vleugels. Meer dan 100 mensen, zowel in house bij onze klanten als in ons kantoor, het ODHouse, hebben hun kennis over Online Persuasion verrijkt en uitgebreid. De nieuwe cursus voor maart 2015 staat alweer klaar. Er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Veel op reis

2014 was ook het jaar waarin we nog meer de focus legden op onze buitenlandse activiteiten. Bart en Ton hebben op veel conferenties in het buitenland gesproken. Van Conversion Conference in San Francisco via Conversion Jam in Stockholm en via Digital Elite Camp Estland naar Conversion Summit in Istanbul en Conversions @ Google in Dublin en nog vele andere tussenstops. Deze buitenlandse exposure zorgt voor steeds meer internationale klanten en meer kennis. Het is zeer interessant om te zien hoe klantgedrag op websites in diverse landen verschilt van elkaar.

Ons nieuwjaarsgeschenk: 403 bomen!

NBFlogoVan ons geen flesje wijn om je te bedanken voor onze samenwerking. We houden ook dit jaar vast aan onze traditie om een goed doel te steunen. Voorgaande jaren waren dat “Braille en ICT“, “One Laptop per Child“, “De Hersenstichting” en “Online Detective“.

Omdat we in 2014 de halve wereld overvlogen op weg naar interessante congressen en klanten willen we dit jaar iets terug doen voor de natuur. Daarom gaat onze donatie dit jaar naar het Nationaal Bossenfonds. Met onze donatie van 2015 euro hebben we 403 bomen gekocht! Dat is dus ook dankzij jou, dankjewel.

Wij wensen je een gezellige jaarwisseling en een gelukkig en succesvol nieuwjaar, met in 2015 voor jou ook: meer groei door toegepaste wetenschap

Namens het hele team van Online Dialogue,
Bart, Maurice, Ton, Nienke, Michiel, Jules, Eline, Annemarie, Roy en Annemarie