Kerstgroet en geschenk Online Dialogue

BMT2012 is een mooi jaar voor Online Dialogue. Michiel, Guy, Martijn, Dirk en Jules als nieuwe collega’s, de opening van het Online Dialogue House, de vele awards die we wonnen bij Which Test Won, 5 sterren in het Emerce 100 imago onderzoek, de Dialogue Donderdagen, onze field trips naar Antwerpen en Frankfurt en een rij geweldig leuke opdrachten waar we aan werkten bij onze klanten.

Naast onze klanten hebben we in het werk ook steeds meer te maken met partners en freelancers. Daarnaast zorgt het ODhouse ook voor een mooie stroom nieuwe gezichten en zelfs concullega’s die hier komen voor een bak koffie en/of een werkplek. Jullie allen hebben er samen met ons voor gezorgd dat we konden groeien in kennis. Dank daarvoor. Op naar 2013 met nog meer leren, delen en plezier in het vakgebied van de online dialogen.

Geschenk

Zoals elk jaar geven wij al onze relaties geen persoonlijk kerstgeschenk, maar kiezen we een goed doel voor een eenmalige schenking. In 2010 steunden we Stichting Bartiméus met het project “Braille en ICT” en vorig jaar kozen we voor het “One Laptop per Child” programma.

Dit jaar zal een deel van onze omzet gaan naar de Hersenstichting. Meer en meer zijn wij ons geld gaan verdienen door te begrijpen hoe we moeten communiceren met een brein. Sommigen onder ons zijn echter niet gezegend met een optimale werking van hun brein. Het lijkt ons daarom zeer gepast om bij te dragen aan de organisatie die zich bezig houdt met de werking van de hersenen en wat er met de hersenen gebeurt als er iets misgaat.

Dankzij jullie maken wij € 2013 euro over aan de Hersenstichting. Namens hen en het Online Dialogue team: bedankt!

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.