Strategie en proces

Hoe bouw je kennis op over het gedrag van je klanten, zodat je het later ook organisatiebreed kunt inzetten? Wat is het maturity niveau van mijn organisatie? En welke stappen moet je vervullen als je structureel wilt optimaliseren? 

Wij kijken naar de huidige maturity van je organisatie en helpen je met het zetten van de volgende stap bij creëren van een datagedreven bedrijfscultuur. We gaan aan de slag bij je organisatie om experimenteren en inzichten om te zetten in een winstgevend, structureel CRO-proces.

Wat is een datagedreven cultuur?

Bij CRO zie je meestal niet meteen resultaat. Het is een doorlopend proces, dat gaat om de potentiële groei op de lange termijn. Constante optimalisatie is de sleutel tot een effectief en winstgevend programma. Hiervoor moet datagedreven werken echt geïmplementeerd worden in de cultuur, zodat al je online teams deze manier van werken omarmen.

Het doel is om steeds meer te experimenteren, veel te leren en toegevoegde waarde te leveren. Wij gaan aan de slag om te zorgen dat je verschillende online teams hun ideeën gaan valideren. Zo krijg je het experimenteren en datagedreven werken echt in de cultuur.

Wil je meer weten over deze dienst?

Of geef Pim een belletje op 0302772448

Waarom strategie en proces door Online Dialogue?

Bij Online Dialogue gebruiken we een multidisciplinaire inzet, bestaande uit psychologie, data en UX. Deze onderwerpen komen samen aan de hand van een gestructureerd proces. Dit proces hebben we bij vele organisaties al effectief ingezet en opgebouwd. Combineer dit proces met onze jarenlange ervaring op het gebied van CRO. Het resultaat: een voorloper op het gebied van strategie en proces, die je organisatie veel kennis bijbrengt en zorgt dat je online teams datagedreven werken snel omarmen. Wij helpen jou met het opschalen van je maturity level en het echt implementeren van het datagedreven werken in de cultuur van jouw organisatie zodat je organisatie er straks zelfstandig mee aan de slag kan. 

Zij gingen je voor:

CRO-ondersteuning
analytics ondersteuning
Strategie en proces
usability test
CRO-ondersteuning
CRO-ondersteuning

Klaar om te werken aan je online groei?

Neem contact met ons op! Dan kijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.